Wordt Idris Elba de nieuwe Deadshot in Suicide Squad 2?

Veronica Superguide logo
Wordt Idris Elba de nieuwe Deadshot in Suicide Squad 2?

Wordt Idris Elba de nieuwe Deadshot in Suicide Squad 2?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gaat Idris Elba Will Smith vervangen in zijn rol als Deadshot? Volgens The Hollywood Reporter gaan er geruchten rond dat de Britse acteur mee zal spelen in Suicide Squad 2. 

Laatst maakte Will Smith bekend dat hij vanwege zijn drukke schema niet meer mee zal spelen in het Suicide Squad vervolg, dat voor augustus 2021 op de planning staat. 

Goed gesprek met James Gunn 

James Gunn, de regisseur van de DC-film, heeft met Elba gesproken over de film en zijn eventuele deelname. Dit gesprek is schijnbaar goed verlopen: er wordt al serieus met de studio gepraat. Als het aan Gunn ligt is Elba sowieso de eerste keus, hij wil de acteur graag voor zijn film hebben. Elba is te zien in films als Avengers: Infinity War, The Dark Tower en Thor: Ragnarok. Hij kan dus een superheld spelen én weet hoe hij moet schieten!

Nieuwe Suicide Squad-gezichten

Naar verwachting zal Gunn in Suicide Squad 2 veel nieuwe DC-personages introduceren, waarvoor regisseur David Ayer in zijn 2016-film nog geen ruimte had. Geruchten doen zelfs de ronde dat het productieteam er een soort reboot van wil maken, omdat de eerste film voor gemengde reacties zorgde, ondanks het succes aan de kassa. De grote sterren zullen wel terugkeren, dus we kunnen sowieso genieten van Deadshot, Harley Quinn en Rick Flag. 

Lees verder