Jaimie Vaes is sceptisch over de excuses van Lil' Kleine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jaimie Vaes is sceptisch over de excuses van Lil' Kleine
BN'ersOphef

Jaimie Vaes: ‘Excuses Lil’ Kleine aan verkeerde adres’

|
|

Laatste update:

Na de excuses van Lil’ Kleine voor zijn onverantwoorde gedrag zijn de reacties nogal… gemengd. René van der Gijp vond het in Vandaag Inside ‘lief’, terwijl John van den Heuvel uiterst sceptisch was. ‘Ik denk dat slachtoffers van huiselijk geweld dit soort verhalen heel vaak hebben gehoord.’ Jaimie Vaes, de (ex-)vriendin van de rapper lijkt er ook niet veel van te geloven.

Jaimie Vaes, ook de moeder van Lil’ Kleines zoon Lío, reageerde in RTL Boulevard vandaag op de video van de man die haar hoofd tussen een autodeur klemde. Althans: haar advocaat deed dat. Jamie heeft ‘met enige scepsis’ kennis genomen van de boodschap. ‘De excuses aan heel veel mensen zijn niet aan de juiste mensen gericht, namelijk Jaimie en hun zoontje Lío.’

Jamie is er een Lil’ klaar mee

De advocate van Vaes zegt verder dat Jaimie de indruk heeft dat ‘de boodschap van Lil’ Kleine slechts is ingegeven vanuit het belang van rehabilitatie met het oog op zijn carrière, en níet door zelfinzicht.’

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Dat klinkt ingewikkeld, maar eigenlijk is het advocatentaal voor ‘Jaimie denkt dat Lil’ Kleine zijn hachje probeert te redden.’ Na eerdere conflicten tussen Vaes en Lil’ Kleine (echte naam: Jorik Scholten) bleef Vaes toch min of meer achter haar vriend staan, maar dát lijkt nu verleden tijd.

Lees verder