rob goossens lil kleine spijt video rtl boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
rob goossens lil kleine spijt video rtl boulevard
BN'ersRTLTV

Scepsis over spijtbetuiging Lil’ Kleine: ‘Eerst zien, dan geloven’

|
|

Laatste update:

Lil Kleine laat weten dat hij spijt heeft van zijn gedrag en hulp heeft gezocht. Veronica Superguide-columnist Rob Goossens vindt het "een positieve ontwikkeling"’. John van den Heuvel is een stuk sceptischer.

Lil' Kleine betuigt spijt

Lil’ Kleine reageert in een video op Instagram op zijn gedrag. "Ik zie in dat ik veel te lange tijd op een ongezonde manier heb geleefd. (…) Dat ik heel veel mensen heb pijn gedaan en heb gekwetst, en dat dat nooit had mogen gebeuren. Ik zie ook in dat wat er gebeurd is, fout is en dat daar hulp voor nodig is." Die hulp krijgt Lil’ Kleine in Thailand: "Ik weet dat het een hele lange weg gaat worden, maar ik ga er met volle moed tegenaan." De rapper realiseert zich dat hij geen goed voorbeeld is geweest voor zijn zoontje, voor de jeugd en alle mensen die naar zijn muziek luisteren.

Rob Goossens reageert

Veronica Superguide-columnist Rob Goossens schuift bij RTL Boulevard aan om op de video van Lil’ Kleine te reageren: “Ik moet zeggen dat ik dit wel een positieve ontwikkeling vind”, zo stelt hij. “Als je dit ziet, dan denk ik: dit geloof ik wel. Dit is iemand die echt ziet dat hij grote fouten heeft gemaakt, dat ie zijn leven moet gaan veranderen om alles wat hem dierbaar is terug te krijgen.” Volgens Rob is het contrast met de eerdere excuusvideo van de rapper groot. Hij omschrijft die video, die hij eerder al flink onderuit haalde,  als ‘damage control’: “Niemand geloofde er maar ene klap van dat hij wat hij toen zei ook meende.

'Eerst zien, dan geloven'

Misdaadverslaggever John van den Heuvel, die Lil’ Kleine eerder al opriep om hulp te zoeken, blijft sceptisch: “Ik denk dat slachtoffers van huiselijk geweld dit soort verhalen heel vaak hebben gehoord. (…) En dan zie je dat daders toch heel vaak weer terugvallen in oude fouten of oud gedrag. En daarom denk ik dat het eerst zien en dan geloven is. Het zijn mooie woorden en wellicht met goede intentie uitgesproken, maar het is nog veel te vroeg – voor mij althans – om een oordeel te geven over het waarheidsgehalte.

 

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder