Boer Bastiaan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boer Bastiaan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Ongemakkelijk: is het nu al over tussen BzV-Bastiaan en Milou?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Komende zondag staat ons weer een heerlijke Boer zoekt Vrouw-aflevering te wachten. Bij boer Bastiaan thuis vliegen er enkele harde, maar eerlijke uitspraken over tafel; is het nu al over tussen hem en Milou, één van de drie overgebleven dames?

Na die drugsbekentenis van boer Jan vorige week, die veel stof deed opwaaien, hebben we nu weer een 'momentje' te pakken. In de preview voor komende zondag (hier te zien) vraagt Milou, die in Duitsland woont, hoe Bastiaan dat voor zich ziet, zo'n eventuele long distance-relatie. Euhm... had ze dat wel moeten vragen?

'Geen zin in'

Bastiaan ziet dat niet zitten. "Ik moet wel zeggen: ik heb geen zin in langeafstandsrelaties", zegt hij. Nou: Milou weet ook weer waar ze aan toe is. "Zal ik alvast mijn koffers pakken?", grapt ze tegen de andere dames. "Ik wil er vol voor gaan, niet half. Ik heb geregeld in die situatie gezeten en daar heb ik gewoon geen zin meer in", aldus Bastiaan in zijn biecht. 

Ongemakkelijk: is het nu al over tussen BzV-Bastiaan en Milou?
Boer Bastiaan met Milou, Madeleen en Elise.

Awkward

Nou, we hebben een klein vermoeden welke dame Bastiaan zondag naar huis stuurt. Of Milou stapt met deze wetenschap gewoon zelf op, wat natuurlijk ook kan. Toch gaat Bastiaan nog even verder. Hij denkt dat Milou hypothetisch gezien prima meteen bij hem in zou kunnen trekken. "Dan leer je elkaar gelijk kennen en dan klapt het maar na twee weken", redeneert hij. Zij denkt daar toch anders over. "Kijk, voor jou zou daar natuurlijk niet zoveel risico aan zitten", waarmee Milou doelt op het feit dat zij dan huis en haard in Duitsland moet achterlaten, terwijl Bastiaan gewoon alles - werk en thuis - behoudt.

Geruchten

Hoe het afloopt, gaan we zondag zien. Hoe dan ook is dit BzV-seizoen nu al één van de meest besproken seizoenen tot nu toe. Zo spelen er achter de schermen in het geruchtencircuit een aantal... 'interessante' dingen. neem bijvoorbeeld boer Geert Jan: één van de deelneemsters zou duizenden euro's bij hem hebben afgetroggeld. En wat dacht je van boer Geert? Daarvan denken buurtbewoners dat de nieuwe vriendin Geerts zoon het huis uit 'joeg'. Nou, het is in ieder geval niet saai op de boerderijen!

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Foto: Linelle Deunk

Lees verder