Cameraman Niels van Brakel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cameraman Niels van Brakel
HumbertoRTLTVTalkshow

'Insta-famous' cameraman voor het blok gezet door Humberto

|
|

Laatste update:

Het was even schrikken voor de cameraman bij Humberto. Hij moest van de talkshowhost zijn vertrouwde, comfortabele plekje achter de camera inruilen voor de spotlights. De reden? Door zijn 'Pinkpop-show' staat de cameraman in de schijnwerpers op sociale media. 

Insta-famous

Zwetende handjes, bloedhete zon en enthousiaste festivalbezoekers. Cameraman Niels van Brakel vindt zijn plekje áchter de lens comfortabel genoeg, maar op mega festival Pinkpop ontkwam hij niet aan de aandacht van het feestvierende publiek. Hij stal de show op het festival en is op sociale media ook erg populair.

Sterallures

''Hij heeft geen last van sterallures!'', roept Humberto Tan wanneer de camera op Niels draait. Overduidelijk ongemakkelijk en tot aan hilariteit van de tafelgasten toe, stond de cameraman even met zijn mond vol tanden. Niels is onderhand wel bekend geworden met zijn enthousiaste gebaren voor de main-stage op Pinkpop. Dat verdient wel een applaus wanneer hij bij Humberto op de vloer aan het werk is. 

Ook tafelgasten Roos Reedijk en Bob Sikkes konden deze actie wel waarderen. Zij schoven met Vera en Dyan aan om te praten over het populaire programma Kopen Zonder Kijken. Het stel was vorige week namelijk behoorlijk ontmoedigd geraakt door de krappe huizenmarkt

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder