Who you gonna call? Bekijk de eerste trailer van de Ghostbusters-sequel Ghostbusters: Afterlife

Veronica Superguide logo
Who you gonna call? Bekijk de eerste trailer van de Ghostbusters-sequel Ghostbusters: Afterlife

IIIEEEK! Eerste trailer Ghostbusters: Afterlife!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De Ghostbusters keren volgend jaar terug in de bioscoop, maar de originele cast is in de trailer nog niet te bekennen! Check de eerste trailer van Ghostbusters: Afterlife!

In de eerste trailer van Ghostbusters: Afterlife verplaatst de actie zich naar een klein Amerikaans dorpje, ver van de drukte van New York City. Er is al jarenlang geen spook meer gesignaleerd en de Ghostbusters uit de jaren 80 zijn grotendeels vergeten.

Alleenstaande moeder Callie (Carrie Coon) en haar kinderen Trevor (Finn Wolfhard) en Phoebe (McKenna Grace) wonen in het gat Summerville, omdat ze te arm zijn om in de grote stad te wonen. Summerville is ontzettend saai, maar onder de grond gebeuren er hele rare dingen. Nu en dan schudt het dorpje en ’s nachts is er een vreemde gloed zichtbaar.

Trevor en Phoebe willen uitvinden wat er aan de hand is, en worden geholpen door hun leraar Mr. Grooberson (Paul Rudd). Deze dude weet nog alles van de avonturen die de originele Ghostbusters beleven, en is diep onder de indruk als blijkt dat de spokenjagers ooit in Summerville waren! Maar waarom?

Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife is een rechtstreeks vervolg op Ghostbusters II, uit 1989. De veelbesproken reboot uit 2016 wordt eigenlijk genegeerd. Daarnaast keren alle (nog levende) acteurs uit de eerste twee films terug in hun oude rollen.

Ghostbusters: Afterlife draait vanaf juli in de bioscoop.

Lees verder