Natacha Harlequin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Natacha Harlequin
BN'ersShownieuwsTV

'Hypocriete' Natacha Harlequin onder vuur: 'Wat doe je daar?'

|
|

Laatste update:

Strafrechtadvocaat Natacha Harlequin krijgt een flinke uitbrander van AD-mediajournalist Mark den Blanken, die met stijgende verbazing naar haar Shownieuws-optreden over het vreemdgaan van Waylon keek.

"Mijn vader had ook buitenechtelijke relaties", mengde Natacha zich recent in het Shownieuws-item over Waylon die toegaf dat hij zijn liefje Bibi bedroog. Haar mening? Ze denkt dat het in de meeste gevallen alsnog wel goed komt omdat er (in dit geval) kinderen in het spel zijn. "Als iemand een relatie aangaat met een getrouwd iemand of iemand die echt een duurzame relatie heeft met kinderen… Ja, dan komt het altijd wel weer goed, linksom of rechtsom, want er zijn kinderen." Dit is alleen niet waar AD-schrijver Mark over viel...

'Ga dan ergens anders zitten!'

Op een gegeven moment zei Natacha namelijk: "Is dit eigenlijk niet gewoon een privé-iets tussen Waylon en Bibi?" Lachwekkend, sneert Mark in de nieuwe AD Mediapodcast. "Natacha Harlequin begon erover van: ‘Moeten wij het nou hebben over Waylon?’ Dan denk ik: je zit in Shownieuws! En je snapt dit niet? Wat doe je daar dan? Ga dan ergens anders zitten, maar ga niet je geld ophalen bij Shownieuws!"

'Gewoon je mond houden'

Shownieuws staat bol van de privé-onderwerpen en pakt - logisch natuurlijk - flink uit wanneer een BN'er toegeeft dat-ie buiten de pot piste. "Als je neerkijkt op dat soort onderwerpen, moet je niet in dat programma gaan zitten voor een crimeonderwerp. Dan moet je gewoon je mond houden, dat is ook prima", aldus Mark. Luister hier naar de AD Mediapodcast voor de hele tirade van Mark!

Shownieuws komt twee keer per avond op SBS6: de Zomereditie begint om 19.30 uur en de Late Editie volgt rond 23.00 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder