Sylvie Meis en Niclas Castello

Veronica Superguide logo
Sylvie Meis en Niclas Castello

Dienen de eerste huwelijksproblemen voor Sylvie en Niclas zich aan?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ben je nét getrouwd met je droomman, moet je 'm misschien alweer gaan missen! Dit scenario gaat zich mogelijk afspelen in huize Castello, want kunstenaar Niclas zal vroeg of laat weer (tijdelijk) naar 'Hollywood' moeten verkassen terwijl Sylvie min of meer noodgedwongen in Duitsland moet blijven!

Na verschillende sensationele geruchten over hun met paparazzi overspoelde droombruiloft (verhalen die Sylvie overigens ontkent) is de rust weer een beetje teruggekeerd voor het kersverse getrouwde koppel. In een nieuw interview met Privé noemt Sylvie haar Niclas "een droomman". Helaas doemt er al wel een grote beer op de weg op...

Gaat Niclas weg?

Niclas Castello - die eigenlijk helemaal niet zo heet - is een internationaal opererende kunstenaar. Hij schijnt A-sterren als Beyoncé en Jay-Z als klanten te hebben. Hij is nogal een big deal, dus. Maar eh... dan is Hamburg niet zo'n ideale plek om constant te zijn. Hij zal af en toe weer naar LA of Miami moeten, steden waar hij de afgelopen jaren al eens woonde en werkte. "Hij ontkomt er niet aan om zijn gezicht daar weer eens te laten zien en zijn internationale netwerk te onderhouden", aldus Privé. Sylvie kan het zich "niet veroorloven" om dan met 'm mee te gaan dus... moeten ze elkaar helaas gaan missen. Of dit problemen op gaat leveren, is uiteraard voer voor de roddelpers, maar een klein voordeel: deze twee hebben allebei zó'n jetset-celeb-leven dat op afstand leven vast iets is dat ze al eerder hebben moeten doen!

Bomvolle agenda

"Op dit moment zijn er geen plannen om tijd door te brengen in LA. Door corona is dat natuurlijk een heel ander verhaal geworden", geeft ze aan in het blad. Het liefst zou Sylvie het allemaal mét Niclas doen, maar dat zit er nu gewoon niet in. "Het liefst doen we dat soort dingen samen, maar ik kan het me niet veroorloven om elke keer verplicht in quarantaine te gaan. Ik moet hier in Hamburg gewoon aan het werk. Risico-gebieden probeer ik zoveel mogelijk te vermijden, ik doe alles rustig en safe." Ook onthult La Meis dat ze toch al een overvolle werkagenda heeft én dat ze zich nu al in "duizend stukken" moet verdelen. "Ik verdeel mijn tijd tussen Duitsland, mijn ouders in België en Denemarken, waar Damián nu woont.

Lees verder