Sylvie Meis en Niclas Castello

Veronica Superguide logo
Sylvie Meis en Niclas Castello

Sylvie Meis reageert op Niclas' 'ergernissen' tijdens bruiloft

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Een tijdje terug slingerde weekblad Weekend een sensationeel gerucht de wereld in. Sylvie's hubby, kunstenaar Niclas Castello (die eigenlijk anders heet), zou zich kapot hebben geërgerd aan alle opdringerige paparazzi, maar... is dat eigenlijk wel zo?

Niclas wilde aanvankelijk niet met de ceremonie beginnen, beweerde Weekend zelfs. Het liep helemaal uit de hand met allerlei lastige showbizzjournalisten en fotografen die het huwelijksfeestje probeerden vast te leggen. Dat laatste klopt wel, beaamt Sylvie vandaag in gesprek met Privé, maar dat Niclas op standje chagrijnig stond? Nou, dat zit toch anders.

Pestende paparazzi

Sylvie en Niclas dachten wel enige privacy te hebben op het moment suprême. Maar nee: de paparazzi kwamen als hongerige wolven op hun prooi af. "We hebben geprobeerd de boel af te schermen met doeken en paraplu’s. Maar als er op een gegeven moment drones overvliegen en de fotografen in vijf meter hoge bomen klimmen dan verlies je de controle", blikt Sylvie terug. 

Zat Niclas zich 'groen en geel' te ergeren?

Is het inderdaad zo dat Niclas vervolgens zijn shit verloor? 'Toen er vlak voor het jawoord, op zaterdagmiddag rond vier uur, nog steeds mogelijkheden waren om foto's te maken, wilde de kunstenaar aanvankelijk niet beginnen met de ceremonie', schreef het blad. Nou, het valt allemaal best mee, zo lijkt het. "Helemaal niet, nee hoor", antwoordt Sylvie nu op de vraag of Niclas - die erg veel waarde hecht aan zijn privacy - zich rot heeft geërgerd. Nou, weer een gerucht uit de wereld geholpen! En, ook wel aardig om te vermelden: hun bruiloft was helemaal niet gesponsord.

Lees verder