Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvie Meis

Paparazzi dreigden om bruiloft Sylvie Meis en Niclas te verstoren

|
|

Laatste update:

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat Sylvie Meis en haar Niclas Castello pas geleden in het huwelijksbootje stapten. De bruid vond het gelukkig een schitterende dag! Het had echter weinig gescheeld of de trouwerij was ruw verstoord door paparazzi!

Sylvie Meis haar droomhuwelijk

Sylvie Meis vertelt RTL Boulevard over haar droomhuwelijk dat bijna twee weken geleden plaatsvond. Sylvie gaf haar jawoord aan haar grote liefde Niclas Castello – of beter gezegd: Norbert Zerbs. De twee beleefden een geweldige dag en lieten ons meegenieten met wat fraaie foto’s. De officiële fotograaf was echter niet de enige die wat kiekjes probeerde te schieten…

"Dan gaan we de ceremonie verstoren"

Aangezien Sylvie natuurlijk een bekende ster is, wist ze wel dat er paparazzi zou proberen binnen te dringen op haar huwelijk. Zodoende had ze maatregelen genomen: "We hebben vanaf het begin af aan geprobeerd om alles af te schermen. Het probleem was gewoon dat de paparazzi op een gegeven moment zijn gaan klimmen. Ik stond in mijn bruidsjurk te wachten en toen zeiden ze: 'Als we te veel worden afgeschermd gaan we met geluid de ceremonie verstoren.' En dat wilden we natuurlijk niet."

Eerder vertelden we jullie al dat Niclas zich kapot ergerde aan de aanwezige paparazzi. Nu snappen we volledig waarom! Gelukkig leek het kersverse bruidspaar zich op hun huwelijksreis weer helemaal te kunnen ontspannen.

Lees verder