Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvie Meis

Zien! Sylvie Meis vindt huwelijk één van haar mooiste dagen ooit

|
|

Laatste update:

Sylvie Meis liet ons lekker zwijmelen met die beeldschone trouwfoto’s. Vandaag leren we dat de presentatrice zélf gelukkig ook erg tevreden is met de huwelijksceremonie. Ze schrijft dat haar bruiloft een van de mooiste dagen uit haar leven is. Daarbij mogen natuurlijk ook wat nieuwe foto’s niet ontbreken!

Sylvie Meis schittert in nieuwe trouwfoto's

Ondanks dat haar eisenlijstje best streng klonk, is Sylvie Meis gelukkig niet te beroerd om flink met trouwfoto’s te strooien! En aangezien haar bruiloft maar liefst vier dagen duurde, is er natuurlijk ruimvoldoende beeldmateriaal om ons nogmaals te verblijden met een blik achter de schermen. Kijk maar eens naar onderstaande kiekjes, waarop Sylvie schittert in geheel nieuwe jurken!

"Deze dag staat bovenaan de lijst

“Van alle grote levensgebeurtenissen die we door de jaren heen hebben gevierd, staat deze dag bovenaan de lijst”, aldus Sylvie in haar bijschrift bij een van bovenstaande trouwfoto’s. En dat is eigenlijk heel logisch! Wie wordt er nou niet blij van een prachtig bruiloftsfeest in Florence. Inmiddels zit de vierdaagse huwelijksceremonie er echter alweer op… Sylvie en Niclas Castello (of moeten we eigenlijk Norbert Zerbs zeggen!) zijn al volop aan het genieten van hun huwelijksreis.

Sylvie en Niclas op huwelijksreis op Capri

Sylvie en Niclas zijn inmiddels aangekomen op het eiland Capri. Alwaar Niclas even bij kan komen van zijn vervelende ervaringen met de roddelpers... Ook nu is Sylvie echter best bereid ons mee te laten genieten van hun romantische tripje. Kijk maar eens naar haar Instagram Stories.

Sylvie Meis huwelijksreis Niclas Castello Capri

Lees verder