Sylvie Meis in groene jurk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvie Meis in groene jurk

Zwijmelen maar: Sylvie Meis deelt beeldschone trouwfoto’s

|
|

Laatste update:

Het is misschien wel de meest besproken bruiloft van het jaar: de trouwerij van Sylvie Meis en Niclas Castello (Norbert voor intimi). Hoewel de beeldschone bruid eerder nog aangaf te kiezen voor een ‘intieme’ ceremonie, mondde haar bruiloft uit in een vierdaags feest vol luxe, weelde en natuurlijk liefde. En dankzij de Instagram-pagina van Sylvie kunnen we nu allemaal meegenieten van dit sprookjeshuwelijk!

Florence

Meet the Castello’s’, schrijft Sylvie Meis bij een oogstrelende foto van het kersverse bruidspaar. De tortelduifjes trouwden in het Italiaanse Florence, waar de ondergaande zon voor het perfecte achtergrondplaatje zorgde.

Het was nog even spannend of de bruidsjurk van Sylvie Meis op tijd zou arriveren. Gelukkig werd haar droomjurk vorige week vanuit Israël bezorgd. Op deze foto kunnen we de sprookjesjurk in volle glorie bewonderen.

Stralende bruid

Een droom die ik de mijne mag noemen”, mijmert Sylvie bij een foto waarin ze smoorverliefd in de armen van Niclas valt.

Haar zoon Damián mocht natuurlijk ook niet ontbreken. En hij speelde een hele belangrijke rol tijdens de huwelijksceremonie!

Ook dit kiekje wilden we jullie niet onthouden. Sylvie Meis en Niclas Castello op de oprijlaan van Villa Cora. ‘We did it’, constateert de stralende bruid. Ofwel, het zit erop. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Lees verder