Presentator Humberto Tan ligt wederom onder vuur vanwege een vermeende affaire

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Presentator Humberto Tan ligt wederom onder vuur vanwege een vermeende affaire

Ophef! Humberto Tan reageert op geruchten over nieuwe affaire

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Presentator Humberto Tan is wéér het onderwerp van vuige geruchten. Volgens roddelblad Weekend heeft Tan wederom een buitenechtelijke relatie met een veel jongere vrouw.

Bronnen beweren tegenover Weekend dat Tan al een aantal maanden intiem is met een 25-jarige fotografe. Via de fotografie zouden de twee elkaar ook gevonden hebben. Tan houdt al sinds zijn jeugd van foto’s maken, en hij won in 2016 het eerste seizoen van het fotografieprogramma Het Perfecte Plaatje.

In 2018 werd bekend dat Tan eerder een relatie onderhield met presentatrice Dionne Stax. Humberto Tan leverde door deze verhouding aardig wat goodwill in, en het kwam op het moment dat zijn talkshow RTL Late Night al een stuk minder liep. In Waar Is De Mol? vertelde de presentator dat hij thuis diep door het stof moest, en dat zijn huwelijk aan een zijden draadje heeft gehangen. Uiteindelijk, zei Tan, is hun relatie alleen maar sterker geworden.

Tan zelf maakt geen woorden aan de kwestie vuil. Op Instagram plaatste hij wél een foto met zijn vrouw Ineke. Hij krijgt online veel steun van het publiek én BN’ers als Giel Beelen en Waylon.

Humberto Tan presenteert voor RTL Holland’s Got Talent, en het voetbalprogramma VTBL. De laatste show trok erg weinig kijkers (op het dieptepunt zo’n 55.000), maar RTL heeft gezegd dat er wel een tweede seizoen gemaakt wordt.

Lees verder