RTL onthult deelnemers Het Perfecte Plaatje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
RTL onthult deelnemers Het Perfecte Plaatje

RTL onthult deelnemers Het Perfecte Plaatje

|
|

Laatste update:

Binnenkort start er een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje. Onder anderen Jim Bakkum en Ruben van der Meer zullen het tegen elkaar opnemen!

Utrecht

Mocht je binnenkort een BN’er in de struiken zien liggen met een spiegelreflexcamera in zijn hand, dan kan het zijn dat je getuige bent van de opnames voor Het Perfecte Plaatje. Hierin proberen bekende Nederlanders elke week de mooiste foto's te maken. De opnames voor dit RTL-programma zijn vandaag van start gegaan in Utrecht. Eerder was al bekend dat Jim Bakkum, Patty Brard en Herman den Blijker deelnemen, maar vandaag onthulde RTL welke BN’ers nog meer zullen meedoen aan de fotografiewedstrijd!

Nieuw seizoen

Naast de eerdergenoemde BN’ers, zullen ook Marlijn Weerdenburg, Ryanne van Dorst en Lieke van Lexmond te zien zijn in het nieuwe seizoen van Het perfecte plaatje. Ook Ruben van der Meer en Mari van der Ven gaan de komende weken aan de slag als amateurfotograaf. Een van hen zal zich de opvolger mogen noemen van Humberto Tan en Estelle Cruijff. Zij kwamen in de vorige seizoenen uit de bus als de beste fotograaf. De presentatie van Het Perfecte Plaatje is opnieuw in handen van Tijl Beckand.

Het is helaas nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje te zien zal zijn.

Lees verder