Humberto Tan dubbel om ‘kunstwerk’ Roxane Knetemann: ‘Ik vind het op een penis lijken!’

Roxane Knetemann, wielrenanaliste en vast gezicht bij Vandaag Inside, kreeg Humberto Tan over de vloer, om te vertellen over haar jeugd. Toen Roxane vertelde over een beeldje met schakende poppetjes erop, kwam Humberto niet meer bij van het lachen. “Weet je zeker dat dat schaakstukken zijn?”

Humberto Tan en Roxane Knetemann
© RTL

In Humberto zocht de presentator Roxane op in haar ouderlijk huis. Ze vertelde ronduit over haar jeugd op de boerderij, en haar broer Marnix (uit Boer Zoekt Vrouw!) had ook leuke anekdotes over hun jeugd. De sfeer werd ineens nogal melig toen Roxane vertelde over een beeldje dat ze kreeg van haar oma, waarop schakende mensen te zien zijn. Ze begon aan een grappig verhaal: ze wilde eigenlijk leren schaken omdat ze dat beeldje had gekregen, maar ze kreeg niet de kans om het af te maken.

‘Sexy’ schaakspel

Humberto bekeek het beeldje nog eens goed en kon zijn gezicht niet in de plooi houden. “Weet je zeker dat ze aan het schaken zijn? Dat is geen paard!” Roxane was zich van geen kwaad bewust, maar toen ze zag waar Humberto op doelde, liet ze zich niet uit de tent lokken. “Wat bedoel je precies Humberto? Dat de schaakstukken op een penis lijken? Nu je het zegt, maar ik had het er nog niet mee geassocieerd.”

De schaakstukken van Roxane Knetemann bij Humberto
© RTL

‘Het ziet er wel apart uit’

Maxime Meiland viel Humberto bij: “Het ziet er wel apart uit. Maar ja, nu krijg je nooit meer die gedachte eruit!” Dat klopte volgens Roxane: “Nee, nu zie ik alleen maar penissen op dat bord staan.” Om het een beetje goed te maken dat Humberto het erfstuk van Roxanes oma besmeurd had, gaf de presentator zijn gast een presentje: een schaakbord met stukken in de vorm van koeien!

De nieuwe schaakstukken van Roxane Knetemann
© RTL

Je ziet Humberto op Zaterdag elke zaterdag op RTL 4, rond 22.00 uur.