Erica Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erica Meiland

Huh!? ‘Sander had wél verkering met Erica!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Erica Meiland vertelde deze week dat ze eigenlijk nooit een echte relatie had met privédetective Sander van Betten. Sander werd geconfronteerd met deze uitspraak en reageerde nogal… beteuterd!

Patty Brard en Bart van Ettekoven namen voor de Shownieuws Podcast contact op met Sander, naar aanleiding van de uitspraken die Erica deed in weekblad Privé. Patty Brard viel met de deur in huis: “Hebben jullie ooit verkering gehad of niet?” Sander reageerde met een duidelijk: “Jazeker!”

Bart van Ettekoven bracht Sander even up-to-date: “Daar dacht Erica toch een beetje anders over. Erica zegt dat er nooit sprake is geweest van een liefdesrelatie!” Sander: “Oh, is dat zo? Ik heb het allemaal niet helemaal gevolgd. Ja, het is maar hoe je het bekijkt, hè?”

Liefde tussen Sander en Erica Meiland is over?

Patty Brard vroeg of Erica en Sander verliefd waren, waarna een korte stilte volgt. Sander: “Nou, ik wél, ik kan niet voor haar spreken, natuurlijk.” Verder wilde de detective niets meer delen over de situatie, behalve dat hij wel gewoon contact heeft met Erica, Martien en de rest van de familie Meiland.

De relatie tussen Erica en Sander speelde een grote rol in het afgelopen seizoen van Chateau Meiland. De “mysterieuze nieuwe vriend van Erica” was een paar keer te zien en het gonsde van de geruchten rond de relatie. Hoewel Erica eerder leek te bevestigen dat ze wel degelijk “verkering” had met Sander, ontkende ze dit later weer. Door de reactie van Van Betten lijkt het erop dat híj́ het in elk geval wel zag zitten.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder