Erica Meiland in Chateau Meiland 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erica Meiland in Chateau Meiland 2021

Erica Renkema uit Chateau Meiland ontkent liefdesrelatie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De showbizzrubrieken hadden de afgelopen weken hun handen vol aan de relatie tussen Erica Renkema en Sander van Betten. Maar onlangs werd bekend dat de nuchtere Erica uit Chateau Meiland weer vrijgezel was. Volgens Renkema is er echter nooit sprake geweest van een liefdesrelatie tussen haar en de privédetective. Dat verklaart de realityster vandaag in een gesprek met NU.nl.

Wandelafspraak

Volgens Erica Renkema was er vooral sprake van vriendschap tussen haar en Van Betten: “Dat wil zeggen, informatie uitwisselen via mail en app en eens in de paar weken een wandelafspraak.” Een liefdesrelatie zit er volgens haar echter niet in. “Daarvoor verschillen we te veel van elkaar. We beschouwen elkaar als vrienden en hebben nog af en toe contact”, aldus de Chateau Meiland-ster.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Ruzie met Maxime?

In sommige showbizzrubrieken werd gesuggereerd dat een ruzie tussen Maxime Meiland en Sander van Betten een relatie in de weg stond. Erica Renkema ontkent deze geruchten echter met klem. Ook de detective zelf verwijst dit verhaal naar het Rijk der Fabelen. “Ik heb met niemand in de familie ruzie. Ik kan het met iedereen prima vinden en dat zal ook zo blijven”, vertelde Van Betten afgelopen weekend nog in een interview met het AD.

Lees verder