Erica Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erica Meiland

Erica Meiland is weer single: 'Date is niets geworden'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Oh no, slechts nieuws voor Erica Meiland. Haar 'relatie' met privédetective Sander is alweer over. Dat komt maandag in de uitzending van Chateau Meiland voorbij.

De vooruitkijkers van Chateau Meiland hadden een primeur te pakken. De voice-over zegt namelijk maandag in een scène: "Erica neemt Sander mee. Als date is het niets geworden, maar hij is nu vriend van de familie." Tja, daar wilden de redacteuren van Shownieuws natuurlijk meer van weten.

Op de achtergrond aanwezig

Ze gingen direct op onderzoek uit en daarom kon deze opvallende relatiebreuk vanavond niet onbesproken blijven. "We vonden het al zo raar dat we hem nooit meer zagen", vertelt verslaggever Bart Ettekoven. "Hij heeft er niet zoveel over gezegd, hield zich altijd een beetje op de vlakte. We hebben hem weleens gebeld voor de podcast en dan zei hij: 'kijk maar naar de uitzending." Tja, het antwoord op 'waarom' hebben we nu gekregen. Alleen wat is er dan gebeurd?

Sanders reactie

Daar geeft Sander zelf een (niet zo overtuigend) antwoord op. "Nou, ik heb helemaal geen kant van het verhaal", laat hij via een telefoongesprek weten aan Shownieuws. "Vanaf 23 maart heb ik al niks gezegd. Ik was al een goede vriend van de familie en ja, ik ben inderdaad ook mee geweest. Ik ga wel vaker mee op stap. Daar is niets in veranderd. Daar laat ik het even bij." Hij wil wel kenbaar maken dat hij geen ruzie heeft met wie dan ook...

Maandag rond 20.30 uur horen we er vast  meer over in de uitzending van Chateau Meiland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder