Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Veronica Superguide logo
Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Huh? BzV-Geert Jan sneert naar zijn vrouwen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wat krijgen we nu? GeeJee uit Boer zoekt Vrouw die sneert naar zijn vrouwen? Ja, inderdaad: de - op het oog - lieve, eerlijke en zorgzame man, die zijn liefdesgeluk hoopt te vinden bij deelneemster Karine, heeft geen goed woord over voor de speeddates.

Geert Jan - aka 'GJ' of 'GeeJee' - is één van de meest besproken deelnemers van dit seizoen Boer zoekt Vrouw. Dat komt ook deels door de geruchten over oplichting (die al een tijdje de ronde doen), maar ook door zijn flapuit-achtige, eerlijke uitspraken. In weekblad Privé doet de paardenboer nu een aantal... opmerkelijke uitspraken over de speeddates. 

'Leken niet op hun foto'

Een tijdje terug, toen Boer zoekt Vrouw de speeddates uitzond, leek het er nog op of GJ eigenlijk best wel enthousiast was over al zijn tien dames. Hij kon moeilijk kiezen, toch? Nou, achter de schermen ging het er toch anders aan toe, geeft hij aan (zo beschrijft DenD, die de Privé citeert). "Ik was verschrikkelijk zenuwachtig", blikt hij terug. "De ellende is dat de vrouwen helemaal niet leken op de foto bij hun brief. Het waren gewoon andere mensen. Sommigen herkende ik niet eens. Ik moest er vijf van de tien overhouden, maar ik was bang dat ik dit vijf niet ging halen."

'Wat een tut'

Bij een aantal vrouwen vroeg GeeJee ‘Wil je een mandarijntje’, en dat had zo zijn redenen. Een soort... bezigheidstherapie tegen de verveling? "Soms was ik het na één minuut al zat: ‘Goh, wat een tut’. Daarom ben ik maar mandarijntjes voor ze gaan pellen." Toch boort de boer de briefschrijvers niet helemaal de grond in. Gelukkig maar. "Je gaat met de billen bloot voor heel Nederland. Dat is vind ik bewonderenswaardig."

Hoe zit het tussen Geert Jan en Karine na die niet zo succesvolle citytrip? We zien het aankomende zondag in de laatste Boer zoekt Vrouw, om 20:25 uur op NPO 1!

Lees verder