Holy Momoa! Werk aan Aquaman 2 is al begonnen!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Holy Momoa! Werk aan Aquaman 2 is al begonnen!

Holy Momoa! Werk aan Aquaman 2 is al begonnen!

|
|

Laatste update:

Warner Bros. is al begonnen aan de eerste voorbereidingen voor Aquaman 2! Op basis van de eerste kritieken en reacties, worden nu al stappen gezet om Arthur Curry (Jason Momoa) terug te laten keren!

Mensen die de film al gezien hebben, noemen het de ‘beste DC-film sinds The Dark Knight’. Van dat soort kreten gaat ons hartje, en Warner Bros’ broekje, natuurlijk sneller kloppen!

Het betekent nog niet dat er al een verhaal is, of dat er binnenkort gefilmd zal worden: het zijn verkennende gesprekken over wanneer een nieuwe Aquaman-film af kán zijn, hoe hij in het releaseschema moet passen, enzovoorts. Mocht Aquaman op de valreep nog één van de grootste flops van 2018 worden, dan kunnen alle partijen zich zonder veel schade terugtrekken… Maar daar gaan ze dus níet van uit, integendeel!

Aquaman!

En waarom zouden ze ook? Kijk Jason Momoa nou eens de knoestige zeebonk/bink uithangen!

Warner Bros. en DC hebben na het teleurstellende Justice League, en het drama rond Superman (Henry Cavill), blijkbaar toch nog een beetje vertrouwen in de toekomst. Het DC-universum heeft het de laatste jaren niet makkelijk gehad. 

Batman v. Superman: Dawn Of Justice presteerde goed (want Batman én Superman, hallo!), maar viel toch behoorlijk tegen… Voor Justice League gold hetzelfde, maar deze was wat minder succesvol. De productie van deze film was sowieso een ramp, omdat regisseur Zack Snyder zich terugtrok vanwege de zelfmoord van zijn dochter.

Het lijkt erop dat regisseur James Wan (Furious 7) toch iets moois heeft neergezet met Aquaman! We zien het zelf op 13 december: dan draait de film in de bioscoop!

Lees verder