Eerste reacties Aquaman lovend: ‘de beste DC-film sinds The Dark Knight!’

Veronica Superguide logo
Eerste reacties Aquaman lovend: ‘de beste DC-film sinds The Dark Knight!’

Eerste reacties Aquaman lovend: ‘de beste DC-film sinds The Dark Knight!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Justice League schroefde ons vertrouwen in het DCEU terug naar standje nul. Maar er is hoop – zelfs voor ons zuurpruimen. Een aantal fans en media-personalities hebben Aquaman van Conjuring-man James Wan al mogen checken en wonder boven Wonder Woman (ha. ha.) lijkt hij een verdienstelijke film te hebben afgeleverd.

Aquaman is de beste DC-film sinds The Dark Knight’, tweet een enthousiasteling. ‘Aquaman is fantastisch. Van Momoa’s charmante Arthur Curry tot de waanzinnige visuals’, vertelt een ander. En zo gaat het nog even door. We hebben er een paar voor je op een rij gezet:

Immer lovende reacties: daar gaat ons met azijn gevulde hart nét iets sneller van kloppen. Onverwachts is het ook niet helemaal. Wan heeft met Furious 7 -al laten zien prima uit de voeten te kunnen met beukende actie en het lijkt er dus op dat hij ook waterman met succes heeft kunnen vertalen naar het witte doek.    

En dan nu wat broodnodige scepsis, want dit hebben we eerder gehoord. Grote studio’s nodigen vaker een roedel positievelingen uit voor hun eerste screenings. Ook bij Justice League waren de eerste reacties redelijk positief. Neem het dus allemaal met een korreltje, nee schep, zout.

Over een dikke twee weken, op 13 december, mogen jullie zelf een oordeel gaan vellen! Check hieronder nog even de trailer.

Lees verder