Hoe vaak verbouwt Kopen Zonder Kijken-Bob Sikkes zijn eigen huis?

In Kopen Zonder Kijken maakt hij van opknappertjes het ultieme droompaleisje en in het nieuwe De Moeite Waard?! helpt hij kandidaten huizen op te knappen, om ze met winst te verkopen. Hoe vaak verbouwt Bob Sikkes eigenlijk zijn eigen huis? 

Bob Sikkes
© RTL

De knuffelbouwkundige der natie komt na al zijn tv-successen nog steeds jouw verbouwing doen, mits je voldoende budget hebt. En dat na alle onrealistische verwachtingen van veel deelnemers in Kopen Zonder Kijken. Bob is vanaf deze week ook te zien in het nieuwe RTL-programma De Moeite Waard?!, maar er blijft voldoende tijd over om zijn eigen optrekje te verbouwen, vertelde Bob in een interview met Veronica Superguide.

Niets missen? Blijf op de hoogte van al het Kopen Zonder Kijken-nieuws via onze overzichtspagina!

Vermoeid huis

"Ons huis in Amsterdam verbouw ik vaak, want in mijn hoofd is er altijd wel iets gaande", legt Bob uit. De populairste aannemer van Nederland en zijn geliefde wonen al drieëntwintig jaar in hetzelfde appartement van 160 vierkante meter, dat Bob in 2001 kocht. Geklust wordt er dus genoeg in het Amsterdamse optrekje. "Elk huis wordt na twintig, vijfentwintig jaar moe. Dan zie je gewoon dat het begint op te raken."

Klussen uitbesteden

Bob vertelt ook dat hij en zijn vriend afgelopen zomer weer een etage hebben laten doen. Inderdaad: de enorm handige bouwkundige besteedt ook weleens klusjes in huis uit. "Vroeger deed ik heel veel zelf, nu wil ik dat niet meer doen. Waarom niet? Ik kan het hoor. Maar ik kan het niet zo goed als de mensen die ik inhuur.”

Kopen zonder Kijken zie je iedere maandag om 20.30 bij RTL 4. De Moeite Waard?! begint op 23 mei bij dezelfde zender.