Hoe laat staan nieuwe afleveringen van The Last of Us op HBO Max?

De eerste afleveringen staan nog maar net online, maar kijkers zijn nu al verslingerd aan zombiedrama The Last of Us. Snak jij naar een vervolg? Op dit tijdstip staan de nieuwste afleveringen op HBO Max.
 

Door Emma de Wijer
The Last of Us

The Last of Us is nu al een ongekend succes. Na lovende recensies (waaronder die van ons, lees 'm hier) heeft de populaire serie na slechts twee weken al groen licht gekregen voor een tweede seizoen. En dat terwijl we pas vier afleveringen onderweg zijn. 

Wanneer zijn de afleveringen beschikbaar?

Het eerste seizoen van het zombiedrama bestaat uit negen afleveringen. In de VS is een nieuwe aflevering van The Last of Us op zondagavond te zien, in Nederland (en de rest van Europa) is die op maandag beschikbaar. Er is één uitzondering: aflevering 5 wordt eerder uitgezonden in verband met de Super Bowl.

Deze uitzenddata kun je in je agenda schrijven: 

  • Aflevering 5: zaterdag 11 februari
  • Aflevering 6: maandag 20 februari
  • Aflevering 7: maandag 27 februari
  • Aflevering 8: maandag 6 maart
  • Aflevering 9: maandag 13 maart

Hoe laat staat The Last of Us op HBO MAX?

De brandende vraag van veel kijkers is: hoe laat komen de nieuwe afleveringen op HBO Max? Gelukkig houdt de streamingdienst ons niet langer in spanning. Wie de nieuwste aflevering direct wil kijken, kan vroeg de wekker zetten. Elke maandag om 03.00 uur 's nachts staat er een verse aflevering van The Last of Us op HBO Max.

Iedere maandag verschijnt een nieuwe aflevering van The Last of Us op HBO Max.