Hoe is het nu met Hind Laroussi uit Idols?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hoe is het nu met Hind Laroussi uit Idols?

Hoe is het nu met… Hind uit Idols?

|
|

Laatste update:

Ze werd derde in de allereerste editie van Idols, scoorde een paar hitjes en… verdween! Hoe gaat het tegenwoordig met Hind Laroussi?

Jim en Jamai gingen in Idols voor goud, maar eigenlijk was Hind een van de betere zangeressen. Van haar eerste auditie met Fame

…tot aan haar eerste single Summer All Over Again!

Hind had redelijk succes, en deed namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival (27 punten in de halve finale waarmee ze niet doorging).

Een andere kant van Hind

Een ander bekend moment is Hinds ‘nipple slip’ in Let’s Dance, uit 2009. Tijdens een nepgevecht in de danswedstrijd trok een andere kandidaat per ongeluk haar jurk naar beneden.

In 2010 deed ze mee aan Wie Is De Mol? waarin ze het tot de vijfde aflevering schopte.

Waar is Hind uit Idols?

Op liefdesgebied vormde Hind een stelletje met o.a. rapper Brainpower, en Eddie Tjon Fo die ook een tijd haar manager was. Schijnbaar zat ze ook nog even achter Najib Amhali aan, maar dat is nooit echt iets geworden. Jarenlang had ze een relatie met de steenrijke Marcel Boekhoorn, waarmee ze naar Amerika trok. In een interview met Grazia meldde ze dat ze door haar relatie met Boekhoorn als ‘golddigger’ werd neergezet, en eigenlijk uit Nederland is weggepest"Deuren gingen dicht en dingen werden me niet meer gegund."

Tegenwoordig woont Hind nog steeds in de Verenigde Staten, waar ze muziek maakt onder haar achternaam Laroussi, omdat ze in Amerika haar naam steeds verkeerd uitspreken. De zangeres woont in Beverly Hills. Hoewel de relatie met Boekhoorn stukliep bleef Hind achter in La-La Land. Het klinkt als een droom, maar in een interview met het Algemeen Dagblad zegt ze dat ze echt moet knokken in LA. “Ik heb een paar keer op het punt gestaan om te zeggen: Ik ga naar huis.” Daten is ook niet leuk in Amerika, omdat mannen daar voornamelijk opscheppen over hoeveel geld ze hebben. “Het is een ramp!”

In 2019 kwam er tóch succes: DJ Chris Cox remixte een nummer van Hind, Lost, en behaalde daarmee de toppen van de Amerikaanse dance-hitlijsten.

Eind 2019 werkte ze nog aan een nieuwe plaat, maar voor zover bekend is die nog niet af… Sinds de coronacrisis is optreden sowieso moeilijk, dus vult Hind haar Instagram met workouts en bikinifoto’s. Dat is het voordeel van Los Angeles: zelfs als het even tegenzit is het in ieder geval lekker weer! In de tussentijd werkt ze gewoon door aan een nieuwe plaat: de eerste hit is er, en het zou geweldig zijn als er nog een paar zouden volgen!

Hoe is het nu met...?

Ben je benieuwd waar andere - ooit bekende - figuren gebleven zijn? Hier lees je hoe het tegenwoordig met Valerio gaat, en... Pamela Anderson! Wist je dat Rob Verlinden tegenwoordig woeste dreadlocks heeft? Het is echt waar!

Lees verder