Pamela Anderson

Veronica Superguide logo
Pamela Anderson

Hoe is het nu met Pamela Anderson?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Model, sekssymbool én actrice Pamela Anderson is de laatste jaren een beetje uit de filmspotlights verdwenen. Maar hoe gaat het nu met de oud-Baywatch-heldin?

De nu 53-jarige Pamela heeft al zo’n twee jaar niet meer geacteerd, maar als we kijken waar ze de afgelopen tijd – en nu nog – allemaal mee bezig is, heeft ze dat hele acteren ook niet meer nodig. Kijk maar.

Huwelijk

Zo heeft ze een bewogen privéleven achter de rug met meerdere huwelijken, bijvoorbeeld met Kid Rock (geruïneerd door Borat). Ook trouwde ze met Tommy Lee en – tot twee keer toe – met Rick Salomon. En daarna kreeg ze ook nog te maken met een vreemdgaand vriendje. Haar meest recente huwelijk van begin dit jaar duurde slechts 12 dagen. Haar ex-man Jon Peters vroeg een scheiding aan via… een sms?! Die mannen slokken veel tijd op!

Insta-influencer

Wie Pamela tegenwoordig wil zien schitteren, kan helaas niet bij nieuwe films en series terecht. Haar laatste IMDB-credit dateert van 2018. Maar… goed nieuws. Wie een oogje in het zeil wil houden, hoeft echter alleen maar naar haar Insta te gaan en je ziet daar bijna dagelijks Pamela in volle glorie. Haar nieuwe foto’s spatten, eigenlijk net als die vroegere modellenfoto’s, van het scherm! De begeleidende tekstjes bij de foto’s doen niet onder voor de influencers van deze tijd, waar we Pamela dus eigenlijk ook wel onder mogen scharen.

PETA

Playmate-legende Pamela staat ook vooral bekend om haar activisme. Moet je maar eens haar naam in combinatie met Julian Assange googelen en je weet wat we bedoelen. En recent schaarde ze zich achter de gele hesjes in Frankrijk. Maar haar activisme richt zich ook vooral op dierenwelzijn. Zo dateren haar eerste acties voor PETA van 1999. Pamela, een overtuigd vegan, timmert dus al meer dan twintig jaar aan de weg voor de dierenwelzijn-organisatie. En ze doet echt nog véél meer filantropisch werk. Het is zelfs een dagelijkse bezigheid, zo schrijft ze op de site van haar eigen foundation.

Dancing With The Stars

Pamela is ook weer niet helemaal van de buis verdwenen. Zo pakt ze nog regelmatig een entertainmentshowtje mee. Haar laatste celeb-competitie? Dancing With The Stars in Frankrijk. Samen met haar danspartner hield ze het maar liefst zeven weken vol.

Hollywood-carrière

Qua films en series is het cv van Pamela momenteel een beetje opgedroogd. Maar laten we eerlijk zijn: met haar staat van dienst komt er vast wel weer een keer iets op haar pad, als ze daar überhaupt tijd voor wil vrijmaken. Daarnaast is haar Hollywood-carrière nog altijd springlevend. Ze verschijnt regelmatig in tv-programma’s, bladen, nieuwssites en zo veel meer media om een interview te geven. En haar activisme gaat natuurlijk altijd door. Oftewel: we zijn – ondanks de film- en serie-stop – nog lang niet van Pamela af!

Barb Wire

Sterker nog: Netflix deed eerder vandaag nog een duit in het zakje! De streamingdienst kwam namelijk met een echte Pamela-klassieker op de proppen: Barb Wire uit 1996. In deze heerlijke cultfilm kruipt Pamela in de huid van de gelijknamige badass premiejager die ook nog eens een nachtclub runt. Want: waarom niet.

Lees verder