Borat is oorzaak van scheiding tussen Pamela Anderson en Kid Rock

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Borat is oorzaak van scheiding tussen Pamela Anderson en Kid Rock

Borat is oorzaak van scheiding tussen Pamela Anderson en Kid Rock

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Komiek Sacha Baron Cohen heeft in een podcast met de Amerikaanse website The Daily Beast een opmerkelijke onthulling gedaan: zijn Borat-film uit 2006 was de aanleiding voor de echtscheiding tussen Pamela Anderson en Kid Rock. Dit zou Anderson naar Cohen ge-sms't hebben na de eerste privé-vertoning van de film.

Apart bijrolletje

In de Borat-film uit 2006 (die voluit eigenlijk Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan heet) speelt Pamela Anderson een opvallend bijrolletje: de hele film heeft Borat het erover hoe dol hij is op de Baywatch-actrice, en aan het eind zien we hoe hij haar kidnapt tijdens een signeersessie.

Voor lul gezet

Volgens Anderson voelde Kid Rock zich voor lul gezet dat zijn vrouw op zo'n manier in een film te zien was. Dat leidde vervolgens tot een fikse ruzie tussen het in juli 2006 getrouwde stel. Waarschijnlijk ging het al even niet lekker tussen de blondine en de country-rap-rocker, maar de Borat-film gaf het duwtje naar de onvermijdelijke scheiding die in november 2006 plaatsvond.

Wel bizar dat Kid Rock zich uitgerekend hierdoor voor schut gezet voelde. De rete-rechtse rocker lijkt immers totaal geen gêne lijkt te hebben, getuige de dubieuze T-shirtlijn waar hij tegenwoordig het nieuws mee haalt. Zeker gezien de geschiedenis die Baron Cohen en Kid Rock samen hebben hopen we nu al dat de komiek de conservatieve muzikant vermomd gaat interviewen in een eventueel tweede seizoen van de controversiële show Who is America?

Lees verder