Hoe is het nu met de acteurs uit Home Alone?

Door Redactie
Macaulay Culkin als Kevin McCallister in Home Alone

Zeg je Home Alone, dan zeg je kerst! De eerste film bestaat deze week dertig jaar en nog steeds kunnen we er geen genoeg van krijgen! Alleen hoe gaat het nu met de acteurs? We nemen het graag met je door.

Macaulay Culkin

De kleine Kevin, gespeeld door Macaulay Culkin, is inmiddels uitgegroeid tot een man van 40. Voor de acteur ging dat opgroeien echter niet zonder slag of stoot. Na het succes van Home Alone trok hij zich jarenlang terug uit de media. Het gerucht ging dat Macaulay een burn-out had op zijn veertiende. Na die tijd kwam hij nog in het nieuws over vermeend gebruik van verdovende middelen, sleepte hij zijn eigen ouders voor de rechter om geld en getuigde hij in de misbruikzaak van Michael Jackson. Maar dat het nu beter gaat met de acteur, bleek al toen hij op een hilarische manier een reboot van Home Alone belachelijk maakte op social media en door zijn samenwerking met Google.

Lees hier nog meer over hoe het nu met Macaulay Culkin gaat. Hij krijgt zelfs een rolletje in een bekende horrorserie!

Joe Pesci

Met rollen in films als Raging Bull, Eureka, Once Upon a Time in America en Goodfellas had Joe Pesci (inbreker Harry) voor die tijd al een behoorlijke cv opgebouwd en dat heeft hij in de jaren na Home Alone doorgezet. Zo was hij te zien in Lethal Weapon 2 en 3, JFK, maffiafilm Casino en The Good Shephard. Hoewel hij in 1999 zijn pensioen aankondigde, was hij in 2019 weer te zien in de film The Irishman, die wij uitriepen tot twee na beste film van het jaar.

Hoe is het nu met de acteurs uit Home Alone?

Daniel Stern

De andere inbreker Marv, gespeeld door Daniel Stern, doet het inmiddels echt wat rustiger aan. Na zijn rol in City Slickers en als 'de stem' uit The Wonder Years focust hij zich nu vooral op het maken van kunstsculpturen op zijn eigen boerderij. 

John Heard

De vader van het gezin McCallister werd gespeeld door John Heard. Helaas is deze acteur in juli 2017 op 72-jarige leeftijd overleden aan een hartaanval. Naast zijn rol in Home Alone was hij in de jaren negentig onder meer te zien in The Pelican Brief en de serie The Sopranos, waarvoor hij werd genomineerd voor een Emmy Award.

Hoe is het nu met de acteurs uit Home Alone?

Catherine O'Hara

De moeder van het gezin Kate McCallister, gespeeld door Catherine O'Hara, leeft nog wel, en schittert tegenwoordig in de Emmy-winnende comedy Schitt's Creek. Na het succes van Home Alone was ze onder andere nog te zien / horen in The Nightmare Before Christmas, The Life Before This, Orange Country en Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events.

Hoe is het nu met de acteurs uit Home Alone?

De rol als Kevins gestreste moeder zit haar nog steeds als gegoten. Deze maand deed ze nog haar beroemdste scène na op TikTok.

Home Alone kan je deze kerstvakantie zien op Disney+. De grote studio werkt zelfs aan een Home Alone-reboot alleen daar is nog niet iedereen enthousiast over, waaronder Macaulay Culkin zelf.