De Scheetjes op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Scheetjes op SBS6

Hoe gaat het nu met 'scheetjes' Hans en Karin?

|
|

Laatste update:

Hoe gaat het eigenlijk met reality-koppel 'De Scheetjes', aka Hans en Karin ten Böhmer? Shownieuws ging verhaal halen bij de oud-SBS6-sterren.

Hans en Karin, die elkaar geregeld aanspreken met 'scheet', en hun populaire mini-adventuregolfbaan hadden begin 2020 nog een eigen realityserie op SBS6 nadat ze enorm in de smaak vielen bij Ik Vertrek. Dat laatste is precies wat de SBS6-kijker dacht bij de show: ik vertrek. De kijkcijfers waren niet best en dus kwam er geen vervolg. Hoe gaat het nu, maanden later, met de twee?

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

'Beetje angstig'

"Iedereen is hier wel een beetje angstig", aldus Karin. Er komt nog wel eens een verdwaalde toerist, maar door de coronacrisis staan vrijwel alle hotels en resorts op Bonaire helemaal leeg. Het koppel houdt de moede er wel in! "We zijn natuurlijk gewoon thuis. Hebben veel tijd om zelf te mini golfen, daar hebben we normaal geen tijd voor."

'Moet niet te lang duren'

Hans en Karin kregen eerder al een mokerslag te verwerken: de minigolfbaan kreeg een enorme klap door een overweldigende storm. Het gaat nu alweer iets beter. Hans' moeder overwintert bij hen op Bonaire en helpt de boel draaiende te houden. Ze storten zich nu op achterstallig onderhoud. Toch houden ze nog een slag om de arm. "Voorlopig redden we ons wel, maar het moet niet heel lang meer duren."

Lees verder