De Scheetjes op SBS6

Veronica Superguide logo
De Scheetjes op SBS6

Waterramp zorgt voor enorme schade op minigolfbaan van De Scheetjes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een drama voor De Scheetjes: hun populaire minigolfbaan heeft enorme schade opgelopen door een vreselijke storm op Bonaire. De familie, bekend van Ik Vertrek en hun eigen geflopte realitysoap op SBS, laat aan RTL Boulevard zien hoe flink het eiland is getroffen.

In de video loopt Karin ten Böhmer door het water heen dat nu tot boven haar enkels staat. “Je ziet wel hoe diep het is. Het regent nu al twee dagen heel ernstig. We komen nu voor het eerst beneden om te kijken hoe alles erbij ligt.”

‘Nog nooit zoiets meegemaakt’

“We spreken weleens mensen en die wonen hier al vijftien jaar. Die hebben dit nog nooit meegemaakt”, vertelt ze. “Zoveel regen is er gevallen. En het houdt maar niet op.”

De familie stond alweer klaar voor de toeristen. “We hebben hier een jaar keihard aan gewerkt en de toeristen komen ook weer volgende maand.”

De definitieve schade is nog niet bekend. “De regen moet eerst een week stoppen. Daarna gaan we er alles aan doen om alles in orde te maken voor de toeristen.”

Nog meer problemen

Het gaat al een langere tijd niet goed met Karin en haar man Hans: de familie kampt met flinke omzetproblemen. Ook hun programma was geen succes. Wat net zo’n hit had moeten worden als Chateau Meiland werd een kijkcijferflop.

Lees verder