Hans en Karin in De Scheetjes: Bouwen op Bonaire op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hans en Karin in De Scheetjes: Bouwen op Bonaire op SBS6

Update: SBS6 haalt De Scheetjes toch niet van de buis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

UPDATE: Een woordvoerder van SBS6 komt met een correctie. De Scheetjes wordt toch niet van de buis gehaald, maar de zender zoekt naar een ander tijdstip voor de laatste twee afleveringen. Origineel bericht:Het is alweer afgelopen met de tv-avonturen van Hans en Karin op Bonaire: hun realitysoap De Scheetjes: Bouwen op Bonaire komt NIET meer op tv. SBS6 stopt per direct met de uitzendingen op maandagavond.

Dat maakte de zender gisteren bekend. Het moest een soort nieuwe Chateau Meiland worden. Net als Martien en Erica waren ook Hans en Karin, bijnaam 'de Scheetjes', oorspronkelijk te zien in NPO's tv-hit Ik Vertrek. De kijkcijfers kwamen echter nog niet eens in de buurt van Chateau Meiland, ondanks dat de twee precies hetzelfde tijdsslot kregen...

Natte scheet

Die cijfers draaiden de afgelopen weken uit op een stinkende natte scheet. Er keken afgelopen maandag bijvoorbeeld nog maar 347.000 mensen. Zij zagen hoe Hans en Karin hun bekende mini-adventuregolfbaan op Bonaire wilden uitbreiden met een resort.

En nu?

SBS6 schrapt Hans en Karin dus linea recta uit hun uitzendschema. Maar wat nu? Nou, we krijgen de komende twee weken een herhaling van Waar is de Mol? met Johnny de Mol. En daarna staat er weer een nieuw programma op de planning: Gordon en Patty op zoek naar de eeuwige jeugd. Hierin reizen de twee tv-diva's naar bijzondere bestemmingen, op zoek naar... tja, de eeuwige jeugd! 

Lees verder