Jasper Wever in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jasper Wever in The Voice of Holland

Hoe gaat het nu met TVOH-Jasper na stopgezet optreden?

|
|

Laatste update:

Afgelopen vrijdag namen de zenuwen van The Voice of Holland-kandidaat Jasper Wever het even over. De arme man ging live on stage kapot en zat er heel erg naast. De coaches legden de boel zelfs stil. Hoe gaat het nu, een flinke tijd na de opnames, eigenlijk met Jasper?

RTL Boulevard belde met Jasper, die terugblikte op zijn nervous breakdown. "Ik heb zoveel reacties gehad van mensen die zeggen: het is nergens voor nodig om zo zenuwachtig of onzeker te zijn." Maar, zo voegt hij er ook aan toe: "dat is een gevoel dat in je zit".

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Tweede kans

Het bleef toch wel pijnlijk, die beelden terugkijken. "Toen ik het gisterenavond terugzag, wilde ik wel door de grond." Gelukkig gaat het nu stukken beter. "Als je al die berichtjes leest... echt zó fijn!" Na die zenuwinzinking en het ingrijpen van de coaches, kreeg Jasper meteen een tweede kans. En hij herpakte zich! 

'Verprutst'

Wat ging er op dat moment eigenlijk door 'm heen? Behalve gierende zenuwen? "Toen dacht ik: ik heb 't al verprutst dus het maakt allemaal niets meer uit en ik ga er gewoon voor." Coach Jan was echt wel impressed, ondanks het hele gebeuren ervoor, en besloot 'm mee te nemen naar de live shows. "Ik heb het volste vertrouwen erin dat ik gewoon ga knallen."

Lees verder