Joep en Caroline

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joep en Caroline
Married at First Sight

Hoe gaat het nu met Joep en Caroline uit Married at First Sight?

|
|

Laatste update:

Married at First Sight kent een paar succesverhalen, maar nog veel meer trainwrecks. En van die laatste is de mismatch Joep en Caroline er zéker een van. Het was geen verrassing dat de twee gingen scheiden. Hoe vergaat het ze sindsdien?

Mismatch

Het begon zo mooi tussen Joep en Caroline, die door de experts aan elkaar zijn gekoppeld. Bij het altaar sprongen de vonken ervan af en op de huwelijksreis konden ze niet van elkaar afblijven. Maar daarna ging het mis. Joep, die niet zo in de smaak viel bij de kijkers, voelt geen seksuele vonk en wilde het liefst stoppen met het experiment. De experts haalden hem over om Caroline toch nog een kans te geven. Tevergeefs.

Botte hork

Joep stemde er nog net mee in om samen te wonen, maar ging vervolgens alleen maar de hort op om Caroline in haar eentje in zijn appartement achter te laten. Het koppelsweekend verliep niet minder dramatisch. Tijdens het groepsgesprek gedroeg Joep zich als een botte hork, als Caroline het een paar keer te kwaad krijgt en ándere deelnemers haar moeten troosten. Als Joep ook nog bijna Sonny’s kop eraf schiet met een confettikanon heeft iedereen het wel even met Joep gehad. Bij het eindgesprek werden de twee eindelijk van elkaar verlost: de ringen zijn ingeleverd.

Instagram verwijderd

Het MAFS-avontuur van Joep en Caroline is dus wel een rollercoaster te noemen. De heisa rondom het programma had ook een groot effect op hun privéleven. Er ontstond zó veel commotie dat de twee overspoeld werden met negatieve reacties op hun socialmediakanalen. In april hebben Joep en Caroline hun Instagramaccount verwijderd. En ze zijn nog altijd niet teruggekeerd.

Anoniem leven

Door de MAFS-kritiek hebben de deelnemers zichzelf online goed afgeschermd. Op Facebook is er bij Joep geen eens een profielfoto zichtbaar, Caroline heeft er alleen een Ibiza-foto van vorig jaar op staan. En terwijl de andere MAFS-deelnemers elkaar nog geregeld zien (Antoine, Brigitte en Maurice hebben afgelopen week nog samen geborreld), lijken Joep en Caroline geen contact meer te hebben met hun medekandidaten. Het lijkt er dus op dat de twee vér uit de schijnwerpers willen blijven na hun MAFS-avontuur en kiezen voor een lekker anoniem leven. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder