André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes
HazesBN'ers

Hoe gaat het nu met André Hazes?

|
|

Laatste update:

Djarno Hofland, de neef, tourmanager en beste vriend van Andre hazes, heeft nog geen benul van wanneer ze weer samen op tour gaan. Aan weekblad Weekend vertelt hij hoe het nu met André gaat.

Honderd keer per dag

Djarno zegt dat de twee nog altijd elkaars beste maatjes zijn. “We staan elke dag in de gym en we spreken elkaar honderd keer per dag. Dat zal nooit veranderen, tot de dood niet. Of het nu goed of slecht gaat met iemand, ik ben er altijd.

 

Samen op tournee?

Of de twee ooit nog samen op tournee gaan? Daar kan Djarno niks over zeggen. “Ik weet niet wat Dré gaat doen. Het gaat goed met hem en dat vind ik het belangrijkste, dat zijn gezondheid goed is. Werk komt op de tweede plaats en wij weten echt niet hoe dat gaat uitpakken.

 

Burn-out

André kampt sinds vorig jaar met een burn-out, waardoor hij al enige tijd niet in de spotlights staat. Fans maakten zich dan ook direct zorgen toen er een foto van een behoorlijk vermagerde André opdook. Volgens zijn moeder Rachel Hazes was het iets om ons geen zorgen om te maken. Naast zijn moeder ontfermt ook Djarno zich over hem en probeert hij hem weer op de goede weg te helpen. 

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

Lees verder