HLF8-uitzending verstoord door een ‘gecastreerde kat’

Het was weer onrustig in de HLF8-studio. Hélène Hendriks en Jack van Gelder horen onbestemde geluiden… Wat is er aan de hand? Is er een ‘gecastreerde kat’ de studio ingeslopen?

Door Alie Sierkstra
Hélène Hendriks hlf8 geluiden kat

Hélène Hendriks nam vanavond de honneurs waar in talkshow HLF8. En helaas werd het weer een roerige avond voor de presentatrice! Dit keer ging het echter niet om praatgrage tafelgasten die Hélène tot de orde moest roepen, maar om een vrouw in het publiek. Deze blijkt namelijk een ‘gecastreerde kat’ bij zich te hebben…

'Wat hoor ik hierachter?'

Na het reclameblok horen we plots onbestemde geluiden uit de HLF8-studio komen. Jack van Gelder en Yeşim Candan merken de geluiden als eerste op. Verschrikt draaien zij zich om. Dan hoort Hélène het ook: “Wat hoor ik hierachter?” vraagt ze terwijl ze achter zich kijkt. “Er gebeurt van alles.

FaceTime

Is Sam Hagens weer jarig? Vliegen Rutger Castricum en Filemon Wesselink elkaar opnieuw in de haren? Karin Bloemen denkt dat het om een kat gaat, maar dan ziet Hélène een kindje op de mobiel van de vrouw: “O, ze is aan het Facetimen!” De vrouw ontkent, maar hoe zijn die geluiden dan te verklaren? “Haar beltoon is een gecastreerde kat”, oppert Jack tot grote hilariteit van de overige gasten.

HLF8 zie je elke werkdag om 19.30 uur op SBS6.