HLF8-Hélène Hendriks bijt van zich af: ‘Ik ben de baas aan tafel’

Hélène Hendriks mocht vanavond HLF8 presenteren. Er zaten een paar praatgrage mannen aan tafel, die zich maar lastig lieten temmen. Hélène besloot daarom in te grijpen!

HLF8-Hélène Hendriks frits wester huffnagel
© SBS6

Frits Huffnagel is te gast bij HLF8. De politicus zit daar niet zomaar: zijn partij, de VVD, bestaat namelijk 75 jaar. Presentatrice Hélène Hendriks vraagt Frits op een gegeven moment naar de toekomst van de VVD. Althans… dat probeert ze! Frits – die het laatst te zwaar kreeg aan de desk van Shownieuws – is haar namelijk steeds voor.

Twee Fritsen in HLF8

Frits, laat me nou eens uitpraten”, zegt Hélène. Dat is Frits echter niet van plan! “Ik geef antwoord omdat ik je vragen al weet. Ze zijn namelijk zo voor de hand liggend.” Gelukkig kan Hélène wel lachen om de sneer van Frits en sowieso: het zijn volgens haar wel gewoon dé belangrijke vragen. Vervolgens toont ook die andere Frits aan tafel, Frits Wester, weinig respect voor Hélène. En dat terwijl het Frits zijn eerste bezoekje aan HLF8 was!

Hélène is de baas!

Frits (Wester, dus) blijft namelijk stug doorpraten als Hélène – die haar plekje sinds kort eens per week moet afstaan aan Johnny de Mol – het woord wil nemen. Om hem bij de les te houden, stelt ze een vraag: “Frits, ben je er nog?” Gelukkig luistert Frits dan wel. Hélène besluit haar gasten voor de zekerheid toch maar kort te houden: “Ik ben in principe de baas”, lacht ze.

HLF8 zie je elke werkdag om 19.30 uur op SBS6.

Zoals gezegd, is Johnny terug als presentator van de talkshow. Ondanks dat Johnny volgens kijkers zichtbaar zenuwachtig was, scoorde hij wel meteen weer lekker!