Sam Hagens toegezongen voor z'n verjaardag bij HLF8

Als de baas van Omroep MAX én Henk Krol bij je aan tafel zitten, dan kun je er de klok op gelijk zetten dat mensen voor je gaan zingen als je jarig bent. En dat overkwam Sam Hagens dan ook vanavond bij HLF8, zeer tegen zijn zin.

Sam Hagens wordt toegezongen in HLF8

Hij had al meer dan de helft van de uitzending er op zitten, dus het leek er op dat presentator Sam Hagens met de schrik vrij ging komen en er geen aandacht zou zijn voor zijn 31e verjaardag. Maar na het reclameblok was hij dan toch de klos.

Noordpool

Het begon ermee dat Sam dekens moest uitdelen aan de gasten in de studio, omdat het blijkbaar zo vreselijk koud was. En waarom zou je dat tijdens het reclameblok doen als je het ook in de uitzending kunt doen, zodat je weer een gespreksonderwerp hebt aan de gezellige cafétafel. En dat was dan ook de aanleiding voor tafelgast Evelien de Bruijn om maar eens even zijn verjaardag aan te snijden. "Nu je toch aan het uitdelen bent..", zei ze nog, terwijl de hele studio in zingen uitbarstte.

Feest met MAX

En als je dan toch Omroep MAX-baas en hulpsinterklaas Jan Slagter aan tafel hebt zitten, met nota bene Henk Krol naast hem, dan weet je dat er uitbundig gezongen gaat worden. En zo werd het inderdaad ook net een Omroep MAX-uitzending. Het enige wat er nog aan ontbrak is dat Andre van Duin het aan elkaar praatte.

Het feestelijke moment:

HLF8 zie je dagelijks net na 19.30 uur op SBS6.