Marly van der Velden als Nina Sanders in GTST

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marly van der Velden als Nina Sanders in GTST

Hilarisch: het afschuwelijk enge familieportret van Nina in GTST

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

GTST doet er momenteel alles aan om afgehaakte kijkers weer terug te winnen. Een special over borstkanker en verhaallijnen over de overgang moeten de soapserie 'herkenbaarder' maken. Al die goede bedoelingen vliegen komende week in één klap de deur uit wanneer Nina op de proppen komt met een gedrocht van een portret.

Let op: milde spoilers voor GTST volgen!"Nina (Marly van der Velden) laat in een poging Bing (Everon Jackson Hooi) terug te winnen een groot, fotorealistisch portret van hun gezin schilderen", aldus Televizier. Het platform ging alvast vooruitkijken en stuitte op pure horror waar de honden geen brood van lusten. "Het eindresultaat gaat echter zonder meer voor nachtmerries zorgen bij kijkend Nederland."

Eng portret

En we moeten het toegeven: het eindresultaat is inderdaad eerder een portret dat niet misstaat in het huis van een seriemoordenaars-gezinnetje. Zelfs de kids op deze foto lijken op koelbloedige killers met worstvingertjes. "De inktzwarte poelen waar ooit ogen zaten zijn al behoorlijk beangstigend, maar de macaber gekrulde doodsgrijnzen en de scheve tanden schrikken net zo hard af."

Hilarisch: het afschuwelijk enge familieportret van Nina in GTST

Horror

Televizier maakt gehakt van het gedrocht, dat overigens op maandag 3 februari in de uitzending zit. Hierboven zie je trouwens hoe Nina en kids Nola, Manu en Max-Ravi eruitzien "als ze niet door horrorvernis gevat zijn". Hieronder zie je wat 'kunstenaar' Fabian ten Vuuren er in opdracht van La Nina van maakte. "Toegegeven, Fabian moest het portret binnen een dag af hebben, maar dat neemt niet weg dat het eindresultaat rechtstreeks van de set van een horrorfilm lijkt te komen."We zijn nu al benieuwd wat kijkers gaan zeggen over dit meesterwerk! 

Hilarisch: het afschuwelijk enge familieportret van Nina in GTST

GTST is elke werkdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder