Janine borstkanker special GTST

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Janine borstkanker special GTST

GTST komt met special over borstkanker

|
|

Laatste update:

Op 3 januari staat GTST een hele aflevering in het teken van borstkanker. Niet alleen het personage Janine en haar vriendin Eva krijgen hierin een rol, maar ook vier vrouwen die echt te maken hebben met deze slopende ziekte.

Goede Tijden, Slechte Tijden maakt zich op voor een bijzondere uitzending. Op 3 januari 2020 (en sinds gisteren op Videoland) staat de uitzending volledig in het teken van borstkanker. In deze special vertellen vier 'echte' vrouwen, tussen de scènes van het karakter Janine (Caroline De Bruijn) door, over hun strijd tegen deze slopende ziekte. Op het einde mengen de makers zowel fictie als realiteit door deze vrouwen over de catwalk te laten lopen.

Herkenbaarder

De special is een onderdeel van het plan om GTST gewoner en herkenbaarder te maken. Na een flinke afname van de kijkcijfers beloofde Peter van de Vorst eerder dit jaar verbetering voor de langstlopende serie van ons land. Of dat met deze special of misschien wel het vertrek van deze drie personages gaat lukken, moet later blijken. Gisteren wist het programma - vlak voor The voice of Holland - nog 831.000 kijkers te bereiken. 

Lees verder