R. Kelly

Veronica Superguide logo
R. Kelly

Het wordt steeds erger: R. Kelly nu gearresteerd voor mensenhandel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De beschuldigingen van misbruik aan het adres van R. Kelly hebben een nieuw dieptepunt bereikt: de zingende smeerkees zou gisteravond in Chicago gearresteerd zijn voor “mensenhandel voor seksuele doeleinden”, zo bericht nieuwszender NBC 4 New York.  Vooralsnog is het wachten op de ongetwijfeld smeuïge maar vooral smerige details, maar die zou de politie in de loop van vrijdagavond onze tijd vrijgeven.

I believe I kom vrij

In februari werd de R&B-glijer voor het eerst gearresteerd vanwege de beschuldigingen van seksueel misbruik. Drie van de vrouwen die hem beschuldigden waren nog minderjarig toen de hitsige kindervriend hen misbruikt zou hebben. Ondanks de pittige beschuldigingen vloog de I Believe I Can Fly-zanger binnen een week alweer op vrije voeten de deur uit.

Reality-serie voor R. Kelly’s familie

In maart kon de geile (knuffel)beer echter opnieuw een gevangeniscel van binnen bekijken, toen hij vast kwam te zitten wegens niet betaalde alimentatieschulden. De familie van de zanger heeft trouwens sinds kort een eigen reality-serie genaamd Growing up Hip-hop: Atlanta. Hierin proberen zij hun levens weer op te pakken na de beerput aan verhalen die over het voormalige hoofd van de familie zijn opengetrokken.

Gelukkig hebben we de muziek nog

En toch, ondanks al deze ranzige verhalen, blijft Ignition een lekker nummer. Zijn CD’s in de kast hebben staan is nu definitief not done, maar gelukkig hebben we YouTube nog. Bounce bounce, bounce bounce, bounce bounce bounce:

Lees verder