R. Kelly

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
R. Kelly

De familie van R. Kelly spreekt zich uit in realityserie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De ex-vrouw van R. Kelly en hun kinderen verschijnen komende maand in de realityserie Growing Up Hip Hop: Atlanta. Ze worden in het programma gevolgd tijdens hun terugkeer naar Atlanta.

Seksschandaal van R. Kelly

Andrea Kelly bespreekt de gevolgen voor haar en haar kinderen door het seksschandaal van de zanger. Hun dochter Joanne wil het maken in de muziekbusiness als Buki Abu, maar de problemen van haar vader achtervolgen haar. Drea en Robert trouwden in 1996 en kregen naast hun dochter ook nog 2 zonen. In 2006 vroeg Drea de scheiding aan.

#MuteRKelly

Begin dit jaar kwam de schokkende documentaire Surviving R. Kelly uit. Veel vrouwen hebben R. Kelly beschuldigd van seksueel misbruik, machtsmisbruik en seks met minderjarigen. Deze docu, waarin zo’n 50 mensen praten over de seksuele praktijken van Robert, was de druppel voor veel fans. Ook celebs waren er klaar mee en riepen mensen op met de hashtag #MuteRKelly om te stoppen met het luisteren naar zijn muziek. Op het moment loopt R. Kelly op vrije voeten rond. Het strafrechtelijk onderzoek naar het misbruik is nog steeds bezig.

Het is nog niet bekend of het programma in Nederland wordt uitgezonden. Vanaf 13 juni verschijnt het nieuwe seizoen in Amerika op de zender WEtv. 

Lees verder