Terug achter tralies! R. Kelly zit weer vast

Veronica Superguide logo
Terug achter tralies! R. Kelly zit weer vast

Terug achter tralies! R. Kelly zit weer vast

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Waar de zanger eerst vastzat vanwege beschuldigingen van seksueel misbruik, zit hij nu vast omdat hij een te grote alimentatieschuld heeft. Blijkbaar was zijn vorige bezoek aangenaam genoeg om nog een keer de bak in te gaan.

Torenhoge schuld 

Van 1996 tot en met 2009 was R. Kelly getrouwd met zijn ex-vrouw Drea Kelly en kregen ze drie kinderen. Na de scheiding is vastgelegd dat de zanger maandelijks 20.000 dollar aan alimentatie moet betalen. Dit is hem blijkbaar nogal zwaar gevallen, want de schuld is ondertussen opgelopen tot een flink bedrag van 162.000 dollar. R. Kelly had tot afgelopen woensdag om het hele bedrag af te lossen: missie gefaald!

Terug van weggeweest  

Vorige week maandag werd de zanger op borgtocht vrijgelaten nadat hij achter tralies was beland vanwege seksueel misbruik-aanklachten. Zijn afwezigheid is van korte duur gebleken. R. Kelly zou in de periode van 1998 tot en met 2010 vier mensen hebben misbruikt, waarvan er drie minderjarig zouden zijn.

Schuldig tot het tegendeel bewezen is? 

In een recent interview claimt de zanger onschuldig te zijn. Wanneer er gevraagd wordt naar de beschuldigingen van misbruik barst de zanger in tranen uit en zegt hij: "Hoe dom zou dat zijn! Om zo stom te zijn om ze in mijn kelder op te sluiten en geen eten te geven? Oude geruchten, nieuwe geruchten, komende geruchten... ze zijn allemaal niet waar. Ik heb dit niet gedaan, ik vecht op dit moment voor mijn fucking leven." Bekijk de video van het interview hieronder. 

Lees verder