Bingen maar: Disney+ lanceert Star, nieuwe categorie vol met toptitels

Door Robin Heerkens
Star op Disney+

Het is eindelijk zover: Disney+ abonnees kunnen zich vanaf vandaag verheugen op een overload aan nieuwe en classic-content. De streamingdienst lanceerde vandaag de nieuwe 'categorie' Star en die brengt even een paar honderd topfilms- en series met zich mee!

How I Met Your Mother, Grey's Anatomy, Scrubs, Modern Family, Desperate Housewives; zomaar een greep uit gevierde series die je in een klap erbij krijgt. 

Alles op Disney+ Star

Dat niet alleen. Er staan nu ook haast ontelbaar veel films op de streamingdienst. De Die Hard-films, de twee Deadpool-delen, Kingsman, maar ook de Maze Runner-reeks, bijvoorbeeld. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Gelukkig hebben we alle nieuwe content haarfijn op een rijtje gezet in deze lijst met content van Disney+ Star!

Bankplakkers: dé podcast over films en series!

Er zijn ook Star-originals

Er komen in de toekomst ook veel nieuwe Original-series naar Star, die overigens niet Disney-kindvriendelijk hoeven te zijn. Ook nu staan er al een aantal Originals op (die bijvoorbeeld al wel in de US zijn uitgezonden). Lees hier onze recensie van de Love, Simon-sequel-serie Love, Victor, een hartverwarmende, maar te brave gay-show.

De nieuwe serie van Rick and Morty-bedenker Justin Roiland staat er ook al deels op. Lees hier onze recensie van de bizarre animatieserie Solar Opposites.

Iets duurder

De komst van Star maakt je Disney+ abbo wel een tikkie duurder. De prijzen gaan naar €8.99 per maand of €89.90 per jaar.