• DC

‘Henry Cavill terugkeer als Superman gaat niet door’

Henry Cavill onthulde vlak na de bioscooprelease van Black Adam dat hij terugkeert als Superman in een nieuwe Man of Steel-film. Volgens The Hollywood Reporter prikt het nieuwe leiderschap van Warner Bros. nu die ballon lek. Ze voorspellen een groot bloedbad onder de DC-films!

 

Ezra Miller, Henry Cavill, Ray Fisher, Gal Gado, Ben Affleck, Jason Momoa

De DC filmdivisie van Warner Bros. kreeg in oktober een nieuwe leiding: James Gunn en Peter Safran staan nu aan het roer. Die gaan de botte bijl zetten in de DC comics filmplanning volgens bronnen die met de website spraken. De plannen worden volgende week gepresenteerd aan Warner Bros. dus ze zijn nog niet definitief.

Geen Superman meer

Allereerst gaat Man of Steel 2 niet door en wordt Henry Cavill de laan uitgestuurd. Dat komt door het floppen van Black Adam, die ondermaats presteert, zeker voor een film met Dwayne Johnson in de hoofdrol. Extra rot voor Henry Cavill-fans omdat hij ook stopt met Netflix-serie The Witcher!

 

Wonder Woman 3 geannuleerd

Gal Gadot moet tevens opzoek naar een nieuwe superheldenrol, want Wonder Woman 3 zou eveneens geannuleerd worden. De actrice en regisseur Patty Jenkins vragen te veel geld volgens de insider.

 

Jason Momoa stopt als Aquaman

Jason Momoa haalt ook een nat pak want na Aquaman 2 - die al uitgesteld is - stoppen ze met die superheld. Wel zouden James Gunn en Peter Safran interesse hebben om Jason terug te brengen als een andere superheld: Lobo. Die zou dan zijn eigen film krijgen in de toekomst.

 

The Batman 2 gaat door

Blijven er nog wel DC-films over? Jazeker, want de bron zegt dat het vervolg op The Batman niet aangeraakt wordt. Robert Pattinson mag opnieuw het zwarte pak aantrekken. Verder gaan ze door met de controversiële The Flash-film waarin wandelende nachtmerrie Ezra Miller de held speelt. 

De plannen zouden volgende week aan de Warner Bros.-leiding gepresenteerd worden. Ze zijn dus nog niet definitief.