Henk Poort in Beste Zangers op NPO 1

Veronica Superguide logo
Henk Poort in Beste Zangers op NPO 1

Henk Poorts Sound of Silence in Beste Zangers miljoen keer bekeken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Wow! Het optreden van Henk Poort in Beste Zangers, waarin hij het nummer Sound of Silence zong, is al meer dan een miljoen keer teruggekeken op YouTube. Poort is zelf ook behoorlijk onder de indruk, zo liet hij weten op Instagram.

Sound of Silence door Henk Poort in Beste Zangers

Henk Poort zong Sound of Silence in de aflevering van Beste Zangers waarin Nightwish-zangeres Floor Jansen centraal stond. Henk Poorts versie van dit nummer kon zelfs van vele (internationale) Nightwish-fans op goedkeuring rekenen. Poort besloot namelijk niet het origineel van Simon & Garfunkel te coveren, maar de metalversie van Disturbed. Poort is dankbaar voor alle aandacht. Check zijn Instagram-bericht maar eens: "Dank jullie wel voor dit speciale en verrassende moment in mijn carrière."

Heb jij het nummer nog niet bekeken? Voeg je dan snel bij die miljoen views!

Ook Floor Jansen gooit hoge ogen in Beste Zangers

Het was niet de eerste keer dit seizoen van Beste Zangers dat Henk Poort en Floor Jansen hoge ogen gooiden! Zo veranderde Poorts zijn vertolking van Noelia kijkers in een emotioneel wrak en wist Jansen ons omver te blazen met het nummer Shallow uit A Star Is Born. Wat ons betreft mag de Nightwish-zangeres meteen door naar het Eurovisiesongfestival, of Johan Derksen het nu met ons eens is of niet!

Beste Zangers is elke zaterdagavond om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Lees verder