Johan Derksen bij Beau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen bij Beau

Johan Derksen kraakt Beste Zangers helemaal af in Beau

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Johan Derksen vindt het programma Beste Zangers niks en dat heeft hij maar al te duidelijk gemaakt in de laatste aflevering van talkshow Beau. “Ze maken elkaar wijs dat ze heel goed zijn.” De aanleiding van deze uitspraak was een persoonlijke boodschap van zanger Waylon, waar Derksen wél fan van is. 

Wijsmaken

Waylon zingt in een videoboodschap een nummer voor Johan Derksen, waarop de voetbalman reageert: “Ja, deze man is on-Nederlands goed. Dan zie ik altijd dat programma Beste Zangers, waarin die B-artiesten liedjes van elkaar zingen en elkaar wijsmaken dat ze heel goed zijn.” Het is niet de eerste keer dat Derksen commentaar heeft op een artiest. Over Duncan Laurence bij het songfestival had hij zijn mening ook klaarliggen. Niet iedereen denkt hetzelfde over Beste Zangers, maar er wordt zeker veel gejankt, zoals bij het optreden van Floor Jansen dit seizoen. 

Liefde voor Waylon

Waylon kan alles!” zegt Derksen tegen Beau in het programma. Vervolgens start de video van de zanger op het beeld. “Ik heb je de afgelopen jaren iets beter leren kennen Johan. Daar is uit gebleken dat je stiekem een hele lieve man bent. Iemand met het hart op de juiste plek en iemand die ontzettend zorgzaam is.” Bekijk hieronder het fragment. 

Commentaar

Het is zeker niet de eerste keer dat Johan Derksen ergens commentaar op heeft. Laatst was er nogal ophef over een van zijn uitspraken over Turkije: "Het is een kutland." 

Beau

Beste zangers

Lees verder