Hello you! Opnames You seizoen 3 begonnen!

Penn Badgley in You

Het filmen van het derde seizoen van de Netflix-thriller You is begonnen! Netflix trommelde hunk/psychopaat Joe Goldberg op om het goede nieuws te delen.

Op Twitter zien we acteur Penn Badgley met een mondkapje. Het officiële account van de show raadt mensen aan om “ten alle tijde 1,5 meter afstand te bewaren van Joe Goldberg”! Als je de geflipte stalker hebt gezien in de eerste twee seizoenen, dan is verdere uitleg onnodig. Hoewel… Penn Badgley moet soms toch nog even uitleggen dat zijn stalkende, gewelddadige personage niet deugt!

Aan het einde van het tweede seizoen vond Joe alsnog de liefde, bij de net zo gestoorde Love (Victoria Pedretti). Love raakte zelfs zwanger van Joe, maar als de twee hun nieuwe huis betrekken blijft zijn blik wel érg lang op de billen van de buurvrouw hangen.

Slecht nieuws voor de buurt, én voor Joe zelf. Love lijkt ons niet iemand die dit soort onzin pikt. Ze heeft al voor minder een gebroken fles in iemands nek geramd!

Wanneer verschijnt You seizoen 3?

Eind 2019 leek het er nog op dat het derde seizoen van You eind 2020 op Netflix zou verschijnen… Wat waren we nog jong en onwetend! Door het vele uitstel van de opnames verwachten de derde reeks niet vóór de zomer van 2021, en het zou ons ook niet verbazen als het Kerst volgend jaar wordt. We wachten af!