Ian McShane en David Harbour in Hellboy

Veronica Superguide logo
Ian McShane en David Harbour in Hellboy

Hellboy-acteur David Harbour denkt niet dat er een vervolg komt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Stranger Things-ster David Harbour trapt even een open deur van jewelste in: hij denkt niet dat er een vervolg komt op zijn geflopte versie van Hellboy

En dat is uiteraard om meerdere redenen een 'je meent het!'-uitspraak. Hoewel Harbours vertolking van antiheld Hellboy niet per se werd afgebrand, kreeg de film zelf wél de volle laag. Met die Intens slechte recensies en een teleurstellende bagger-opbrengst die niet eens quitte speelt met het budget kon iedereen en zijn moeder al wel bedenken dat deeltje twee nooit zou komen. 

David Harbour over Hellboy

"Heel veel mensen waren blij om het personage weer te zien", zo vertelt David in gesprek met Comicbook.com. "Maar over het algemeen kreeg ik toch wel het gevoel dat de film niet goed werd ontvangen." Ook voegt hij toe dat hij eigenlijk nooit echt resultaten bijhoudt. Hij kon er met Hellboy echter moeilijk omheen draaien. "Ik denk niet dat 'ie veel geld opbracht."

Flop van het jaar

Hoe dan ook koerst Hellboy nu al af op de winst als het gaat om grootste flop van het jaar. Niet overtuigd? Wij gaven je eerder al 10 redenen waarom Hellboy een kutfilm is. 

Stranger Things

Gelukkig kan David deze zure nasmaak snel wegspoelen: hij keert volgende week terug als agent Hopper in Stranger Things seizoen 3! En hé, hij zat dan wel in de grootste flop van 2019, maar misschien ook wel in de allergrootste hit! Check deze moddervette trailer maar eens:

Lees verder