LeVar Burton als Geordi Laforge

Veronica Superguide logo
LeVar Burton als Geordi Laforge

‘Hele Star Trek: TNG-cast keert terug in Picard’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Iedereen was blij toen Patrick Stewart terugkeerde als Jean-Luc Picard in Star Trek: Picard. Volgens een Star Trek: The Next Generation-collega zien we in het tweede seizoen alle hoofdrolspelers uit deze geliefde serie terug!

In Star Trek: Picard is de beroemde kapitein vervreemd van Starfleet. Als een jonge vrouw claimt de dochter te zijn van zijn oude makker Data (Brent Spiner) probeert hij zijn oude kameraad een laatste dienst te bewijzen.

In het eerste seizoen zagen we al gastoptredens van Jonathan Frakes als William Riker, Marina Sirtis als Deanna Troi en Jeri Ryan als de ex-Borg Seven Of Nine. De makers van Picard wilden het daarbij houden om te voorkomen dat Picard één groot nostalgisch feestje zou worden, maar kiest in het tweede seizoen tóch voor de beroemde personages. Dat zegt LeVar Burton tenminste, in een interview met ET Online.

Volgens LeVar Burton, die de bebrilde ingenieur Geordi Laforge speelde in Star Trek ‘bevat het tweede seizoen bijna alle sterren uit The Next Generation’. Burton meldt dat we ze waarschijnlijk niet allemaal bij elkaar treffen, maar sluit het ook niet uit!

Star Trek: The Next Generation

Worf (Michael Dorn) en Guinan (Whoopi Goldberg) gaven eerder al aan dat ze een gastrol best zagen zitten! Het tweede seizoen van Star Trek: Picard verschijnt waarschijnlijk eind 2020 óf begin 2021. De serie was een enorm succes voor CBS All Access, dat het aantal nieuwe abonnees op de streamingservice omhoog zag schieten. In Nederland is de Star Trek-serie te volgen via Amazon Prime, net als deze andere topseries.

Lees verder