Picard Star Trek, seizoen 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Picard Star Trek, seizoen 2

Sneller dan het licht! Star Trek: Picard krijgt een tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Het eerste seizoen van Star Trek: Picard moet nog worden uitgezonden, maar nu is er al een tweede seizoen aangekondigd. Zo is door CBS All Access bevestigd.

"De energie en het enthousiasme rondom de verschijning van Star Trek: Picard is groter dan wij - bij CBS - hadden kunnen hopen", zo verklaarde Vice President Julie McNamara op een presentatie. "Wij zijn daarom ook verheugd om te kunnen mededelen dat er plannen zijn voor een tweede seizoen. Wij zijn ervan overtuigd dat zowel Star Trek-fans als nieuwe kijkers mee worden genomen door de geweldige cast en het zorgvuldig bewerkte verhaal wanneer de serie op 23 januari van start gaat."

Terugkeer

In Star Trek: Picard, waar we eerder de trailer al van lieten zien, leidt Jean-Luc Picard - uiteraard gespeeld door de inmiddels 79-jarige sr. Patrick Stewart - al twintig jaar een teruggetrokken bestaan. Maar als een jonge vrouw zijn hulp inroept, twijfelt hij geen moment. Hij besluit het avontuur toch weer op te zoeken. Heel veel mensen zitten namelijk achter de jongedame aan, en de levensgevaarlijke Borg dus ook. De trailer nog niet gezien? Bekijk 'm hieronder.

Lees verder