• Married at First Sight

Hele bijzondere mijlpaal voor MAFS-koppel Rowan en Astleigh

Door Robin Heerkens
Astleigh en Rowan Married at First Sight

Wat heerlijk! Married at First Sight-sterren Rowan en Astleigh, die nog altijd erg lekker gaan, kunnen weer een #CoupleGoals-momentje afvinken hoor.

Het afgelopen Married at First Sight-seizoen was weer ouderwets genieten qua juice en sensa, maar gelukkig was er dit seizoen ook ruimte voor échte, blijvende liefde. Zo hebben we natuurlijk ook het koppeltje Sonny en Dylan dat nog steeds bij elkaar is. Rowan en Astleigh kwamen ook erg lekker uit de verf en vonden elkaar hélemaal. Rowan komt nu met een mooi bericht op haar Insta, want zij en Astleigh vieren weer een mooie mijlpaal!

Mijlpaal voor Astleigh en Rowan

Cupido schoot keihard raak, een tijdje terug. Precies een jaar geleden, zo blijkt nu! Rowan deelt op Insta een trouwfoto om bij weg te zwijmelen. “1 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven. 1 jaar van lachen en genieten. 1 jaar van kietelen en knuffels. 1 jaar van stappen maken voor ons samen. 1 jaar van ontzettend veel liefde. Ik hou van je en op naar de volgende 100 jaar”, zo schrijft ze. 

MAFS 2022

Zoals gezegd was MAFS dit jaar véél succesvoller dan voorgaande jaren, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen pijnlijke breuken plaatsvonden. Benieuwd hoe het met die personen gaat? Lees hier meer over Jan en Birgitte en check hier hoe het nu met Joep en Caroline gaat.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.